CRM vacatures bij Tuinmaximaal

Kom jij ons team versterken?


Wij staan voor hoge kwaliteit,
de beste service voor de laagste prijs

Hierdoor in 9 jaar tijd een team van
250+ trotse Tuinmaximaal collega’s

Daarnaast heb je een breed
takenpakket en veel vrijheid.
Geen dag hoeft hetzelfde te zijn

Nog veel aan te pakken, groei mee!

Vacatures in Eindhoven

  • Direct een Tuinmaximaal jaarcontract en tot 6 keer hoger pensioen
  • De perfecte mix tussen administratie en klantcontact
  • Werk samen met Bas, Barbara en meer toppers

Waarom werken bij Tuinmaximaal als klantcontact medewerker?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als CRM medewerker? Overweeg dan om bij Tuinmaximaal te komen werken. Als CRM specialist bij Tuinmaximaal heb je de kans om te werken voor een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Hieronder enkele redenen waarom jij wilt solliciteren voor een CRM functie:

  • Je bent op zoek naar een baan als administratief medewerker met klantcontact, customer relations of CRM specialist en wil graag een nieuwe uitdaging.
  • Tuinmaximaal biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Bij Tuinmaximaal krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat voortdurend nieuwe kansen en uitdagingen biedt.
  • Je draagt bij aan de klanttevredenheid en reputatie van ons bedrijf, waardoor je een belangrijke rol speelt in het succes van Tuinmaximaal.
  • Je komt te werken in een hecht team van collega’s die jouw passie voor klantcontact delen.

Als klantcontact medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je ervoor dat vragen over bijvoorbeeld garantie snel en professioneel worden beantwoord. Je werkt samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle klantverzoeken op de juiste manier worden afgehandeld. Je bent communicatief sterk en organiseert graag goed de administratie.

Bij Tuinmaximaal zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief medewerker met klantcontact, CRM specialist bent of in de customer relations, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren voor de functie van CRM medewerker bij Tuinmaximaal.

Meer geïnteresseerd in een uitdagende klantenservice vacature? Als klant adviseur bij Tuinmaximaal adviseer je in onze showroom klanten over onze terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en accessoires. Met jouw eerlijke en passende advies zorg jij voor tevreden klanten. Solliciteer nu als klant adviseur en maak deel uit van ons team.